top of page
BizPliz masaža na vašem radnom mestu

šta je BizPliz?

Neka vaši zaposleni osete da ih cenite i brinete o njihovom zdravlju! Omogućite im relaksaciju na radnom mestu, brzo i jednostavno putem BizPliz tretmana.

Svakodnevni stres, kratki rokovi, naporni zadaci, nedovoljno fizičke aktivnosti, utiču na to da se zaposleni osećaju umorno i napeto, imaju bolove u ledjima i vratu. Takvo stanje zaposlenog dovodi do smanjenja produktivnosti, slabe koncentracije i lošijih poslovnih rezultata.

BizPliz je fizioterapeutski program osmišljen za firme, da u kratkom roku, uz pomoć vrhunski treniranih fizioterapeuta, kroz kratke terapeutske tretmane, koji se rade preko garderobe, osveži i relaksira zaposlene, oslobodi ih stresa i neugodnog osećaja blokade.

​BizPliz ekipa ili samo jedan fizioteraput dolazi u vašu firmu sa kompletnom opremom (terapeutske stolice) i za 15 minuta čini da sve bude bolje.

​Zadovoljni zaposleni, visok radni moral i entuzijazam potrebni su svakoj organizaciji da bi bila uspešna.

BizPliz fizioterapeutski program obavljamo u Vašoj firmi, na specijalno dizajniranoj stolici koju donosimo gde god je potrebno. Prazna kancelarija ili mala sala za sastanke idealno su mesto za BizPliz korporativnu terapeutsku masažu. Stolica zauzima veoma malo prostora i brzo se postavlja u položaj za rad.

Osoba sedi na terapeutskoj stolici u relaksirajućem položaju u svom radnom odelu. BizPliz tretman se radi preko odeće i bez korišćenja ulja. Tretman traje 15 minuta tokom kojih licencirani terapeut masira vrat, ramena, gornji i donji deo leđa, opuštajući mišiće. Nakon terapijskog tretmana zaposleni će osetiti lagodnost, lakoću pokreta i prestanak bola. Biće bolje raspoložen i dobiće dodatnu energiju, za upešan ostatak dana.

bottom of page