BizPliz masaža na vašem radnom mestu

šta je BizPliz?

Neka vaši zaposleni osete da ih cenite i brinete o njihovom zdravlju! Omogućite im relaksaciju na radnom mestu, brzo i jednostavno putem BizPliz tretmana.

Svakodnevni stres, kratki rokovi, naporni zadaci, nedovoljno fizičke aktivnosti, utiču na to da se zaposleni osećaju umorno i napeto, imaju bolove u ledjima i vratu. Takvo stanje zaposlenog dovodi do smanjenja produktivnosti, slabe koncentracije i lošijih poslovnih rezultata.

BizPliz je fizioterapeutski program osmišljen za firme, da u kratkom roku, uz pomoć vrhunski treniranih fizioterapeuta, kroz kratke masaže, koje se rade preko garderobe, osveži i relaksira zaposlene, oslobodi ih stresa i neugodnog osećaja blokade.

BizPliz ekipa ili samo jedan fizioteraput dolazi u vašu firmu sa kompletnom opremom (stolice) i za 15 minuta čini da sve bude bolje.

Zadovoljni zaposleni, visok radni moral i entuzijazam potrebni su svakoj organizaciji da bi bila uspešna.

BizPliz fizioterapeutski program obavljamo u Vašoj firmi, na specijalno dizajniranoj stolici koju donosimo gde god je potrebno. Prazna kancelarija ili mala sala za sastanke idealno su mesto za BizPliz masažu. Stolica zauzima veoma malo prostora i brzo se postavlja u položaj za rad.

Osoba koja se masira sedi na stolici u relaksirajućem položaju u svom radnom odelu. BizPliz tretman se radi preko odeće i bez korišćenja ulja. Tretman traje 15 minuta tokom kojih licencirani terapeut masira vrat, ramena, gornji i donji deo leđa, opuštajući mišiće. Nakon masaže zaposleni će osetiti lagodnost, lakoću pokreta i prestanak bola. Bice bolje raspoloženi i dobiće dodatnu energiju, za upešan ostatak dana.